Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8.15πμ – 9.00πμ  θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός στο σχολείο μας και οι μαθητές θα παραλάβουν τα νέα τους βιβλία.

Οι μαθητές/τριες (χωρίς τους γονείς τους) θα προσέλθουν με εκτυπωμένη βεβαίωση αρνητικού self test  ή με χειρόγραφη βεβαίωση αρνητικού self test με αναγραφόμενο τον κωδικό καταχώρησης και φορώντας μάσκα προστασίας.

Κατ΄εξάίρεση ,οι γονείς των μαθητών/τριών της Α΄τάξης θα μπορούν να εισέλθουν εντός του αύλειου χώρου,με εκτυπωμένη βεβαίωση αρνητικού self test  ή με χειρόγραφη βεβαίωση αρνητικού self test με αναγραφόμενο τον κωδικό καταχώρησης και φορώντας μάσκα προστασίας.

Οι γονείς των λοιπών μαθητών/τριών  θα ενημερωθούν από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό της τάξης σε προγραμματισμένη συνάντηση .

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του  σχολείου μας , με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών της Α΄τάξης και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί.

Αφήστε σχόλιο